Értékeld

rozsaszin joslasA rózsaszín a lélek és az pozitív érzelmek színe. Nem hiba szimbolizálják első sorba a szerelmet rózsaszínnel, azok árnyalataival. Azonban a rózsaszín jóslást színjóslásnak is nevezik, ugyanis nem csak a rózsaszín szín kap helyet ezen a téren. Fontos tudnunk, hogy a színjóslást egy nap csak egyszer érdemes elvégezni, mert minden napnak, minden embernek aznap más és más a színe.  Nagyon jól tükrözi az aznapi hangulatot, a feladatot valamint azt, hogy milyen adottsággal rendelkezel a jóslás napján.  Ugyanakkor a színjóslás több egyszerű önismereti módszernél, hiszen tanácsot ad arra vonatkozóan is, hogy miképp kezeljük azokat a tudat alatti tartalmakat is, amelyek meggátolnak abban, hogy kiteljesedett életet éljünk.

Meghatározók ebben az esetben is a kedvenc színek. Az emberek ízlésvilágának változásával a színek is változnak, nem marad meg mindenkinek a kedvenc szín élete végéig kedvencnek. Hogy miért? Miután a legégetőbb problémáinkat megoldottuk a kedvenc színünk hatására, egy másik szín válik majd a kedvencé, amely további tartalmak felszínre hozásában és feldolgozásában nyújt segítséget mindenkinek. mivel a legnépszerűbb színek közé tartozik a rózsaszín is, érdemes odafigyelnie mindenkinek, mit sugall ez a lágy, érzéki és melegséget, nyugalmat adó szín.

Fontos tudnunk azt is, hogy a rózsaszín, vagy színjóslás nem kér alapkérdést, tehát nem kell koncentrálnunk egy problémánkat foglalkozató kérdésre, ugyanis a színjóslás a tulajdonságok megismerésében mozog otthon, nem pedig a tanácsadás és problémamegoldás terén.

1 hozzászólás

  1. Nagyon ngayon érdekes blog! Miért gondolják, hogy nem kell több bejegyzés cigánykártyáról vagy kávézaccról?

    Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ez is érdekes lehet:close